Wonen in een verticale tuin

Vijf bijzondere kenmerken van een buitengewoon gebouw

Tuin op hoogte in duurzaam gebouw

Een tuin in de stad? In VERTICAL heb je zelfs een tuin op hoogte met prachtig uitzicht. Het landschap trekt door in alle woonlagen, met flora voor fauna. Maar er is meer…

DEFAULT DUURZAAM

5 architecten, 1 ontwerp

De vijf Nederlandse architectenbureaus NL Architects, Chris Collaris Architects, studio Donna van Milligen Bielke, Space Encounters en DS Landschapsarchitecten werkten samen aan een bijzonder ontwerp. Het resultaat? Een nieuw Amsterdams woonklimaat in de monocultuur van Sloterdijk.

DUTCH DESIGN

Dare to Share

VERTICAL gaat verder dan alleen wonen. Daarom bieden we faciliteiten die jouw leven gemakkelijker en interessanter gaan maken of waar je kunt ontstressen na een drukke werkdag. Met Shared Mobility, Shared Facilities en ruimte om je vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten, zoals 2 logeerkamers en een ruimte om je verjaardag te vieren op de Shared Living.

DARE TO SHARE

Ontdek VERTICAL virtueel

VERTICAL is een bijzonder gebouw met veel verschillende woningen. Om het project beter inzichtelijk te maken is er een Virtual Reality App van VERTICAL gemaakt. De app neemt je mee in het project en laat in 3D zien hoe jij hier straks rond loopt. Ben je ook benieuwd? Ervaar het zelf thuis of kom langs in ons infocentrum op de bouwlocatie.

Download de app

Van appartement tot tuinwoning

One size fits all. Maar niet in VERTICAL. Hier kies je uit vier verschillende woningtypes in zes verschillende formaten. Van appartement tot tuinwoning. Van S tot XXXL. Dit is het nieuwe stedelijk wonen in Amsterdam. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.

KIES JOUW MAAT

 

Het uitzicht

 

Bekijk hier schitterende uitzichtfoto’s van de locatie van VERTCIAL*. Deze foto’s zijn op 30 en 70 meter hoogte genomen en geven een beeld van misschien wel jouw toekomstige uitzicht. Je kijkt vanuit VERTICAL uit over de groene Brettenzone, richting de stad of de havens. Wat wordt jouw uitzicht?

*Aan deze beelden kunnen geen rechten worden ontleend. De beelden geven een situatie uit het verleden weer. Na oplevering van de woningen in VERTICAL zal het uitzicht afwijken van deze foto’s, in verband met toekomstige ontwikkelingen.

De bouw is gestart!

VERTICAL wordt gerealiseerd op de N-Kavel in Sloterdijk-Centrum en bestaat uit 168 woningen, Shared Living spaces en ruim 800 m2 aan commerciële ruimtes. Heijmans realiseert zowel laag- als hoogbouw, diverse dak- en geveltuinen en een stallingsgarage. De laagbouw met woontoren bestaat uit 14 stads- en (dak)tuinwoningen en 42 appartementen. In de hoogbouwtoren worden 112 appartementen en maisonnettes gebouwd. In maart 2020 zijn de heiwerkzaamheden gestart en naar verwachting worden de eerste woningen in de tweede helft van 2022 opgeleverd.

Vier woningtypes

Ontdek de woningen

Waarom vertical?

Ontdek de voordelen

Stories

Ontdek de plek